Full-package
Website Audit

De stevige fundering voor je digitaal verhaal.
We keren je website helemaal ondersteboven met een grondige scan. Het resultaat? Een gedetailleerd rapport met bruikbare en inzetbare inzichten en oplossingen.

Wat mag je verwachten van onze scan?

Een diepgaande analyse van je website, verwerkt in een overzichtelijk document. De website wordt bekeken vanuit verschillende standpunten (technisch, gebruiksvriendelijkheid, duidelijkheid, vindbaarheid) om de pijnpunten naar boven te brengen. Zo heb je een duidelijke gids van je werkpunten en kan je beginnen werken aan verbetering.
Het rapport wordt opgedeeld in 4 overzichtelijke rubrieken:

Keyword Analyse & Rankings checkup

Een grondige keyword analyse en rankings checkup is essentieel om de effectiviteit van je SEO-strategie te beoordelen. Door relevante zoekwoorden te identificeren en je huidige rankings te controleren, krijg je inzicht in welke zoektermen goed presteren en waar optimalisatie nodig en mogelijk is. Dit stelt je in staat om je content te verbeteren en gerichte inspanningen te leveren om je positie in zoekresultaten te verbeteren.

Technische analyse van de website structuur

Een technische analyse van je website structuur is de sleutel tot een gezonde online aanwezigheid. Dit omvat het onderzoeken van zaken als laadsnelheid, mobiele responsiviteit, URL-structuur en interne koppelingen. Door deze aspecten te evalueren, kun je eventuele knelpunten identificeren die de gebruikerservaring kunnen beïnvloeden en zoekmachines kunnen hinderen bij het indexeren van je site.

Een technische SEO-Audit

Een diepgaande technische SEO-audit richt zich op alle technische aspecten van je website die van invloed zijn op de zoekmachineoptimalisatie. Dit omvat het controleren van metadata, canonical tags, sitemaps, robots.txt-bestanden en meer. Een grondige audit helpt bij het identificeren en oplossen van technische problemen die je website kunnen belemmeren om hoger te ranken in zoekmachines.

Een usability scan

Een usability scan, ook wel een gebruiksvriendelijkheidstest genoemd, is cruciaal om de gebruikservaring van je website te verbeteren. Het omvat het evalueren van de navigatie, de lay-out, de toegankelijkheid en het algemene ontwerp van je site. Door gebruikersfeedback te verzamelen en gebruikstests uit te voeren, kun je ontdekken waar gebruikers vastlopen of gefrustreerd raken, en deze problemen aanpakken om de tevredenheid en retentie van je bezoekers te vergroten.
Nu bestellen (€599)
Normale waarde: €990
Huidige wachttijd: 1,5 à 2 weken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram