Close

Mijn product, dienst of bedrijf
online zetten

Je eigen zaak online zetten kan van een droom naar een nachtmerrie veranderen. Wat wil ik bereiken met mijn site? Hoe zet ik mijn online structuur efficiënt uit? Wat zijn de valkuilen waar ik rekening mee moet houden?

Waar beginnen?

One-on-one

Tijdens onze 1 op 1 bespreken we alle (nuttige) aspecten om je bedrijf online kenbaar te maken. Een gesprek is altijd op maat, omdat elk bedrijf, industrie, dienst of product nu eenmaal een eigen aanpak vraagt. Tijdens het gesprek kan er dieper ingegaan worden op volgende topics:

  • Type website CMS
  • Adverteren op Facebook en Google
  • Structuur
  • Concurrenten
  • Do’s & Don’ts

Na de kennismaking ondersteunen we verder bij mogelijke vragen of het opzetten van je complete online imago.

Boek een 1-on-1

€65 / uur excl. BTW. + transportkosten

“Mijn computerkennis is echt beperkt. Mijn werk bevindt zich op het land. Nu begrijp ik echter al de basis en kan ik aan de slag.”

“Na ons aangename gesprek had ik nog een vraag over adverteren op Facebook. Snel en goed geholpen!”

“Ik was begonnen met Wix. Zeer blij voor mijn professioneel imago dat ik daar vanaf gestapt ben!”